la mulți ani

2018. Te culci cu multe vise și speranțe și te trezești copleșit de ceea ce ți-ai propus. Sau asta mi se întâmplă doar mie? 🙂

Mă apasă cercul vicios și mai nou și foarte prezent în viața noastră a tuturor de a ne face planuri, rezoluții și gânduri care mai de care mai ambițioase pentru noul an. Nici măcar nu mai contează dacă sunt sau nu în acord cu ceea ce ne dorim deep inside, pentru că ideea în sine de a ți le stabili a devenit mai puternică decât ceea ce obții în urma lor.

Mă lupt cu mine să nu pic în capcana planurilor, a țelurilor mărețe sau a deadline-urilor prea ambițioase. De fapt, am un plan secret și – dacă îmi iese ăsta – nu mă mai interesează nimic altceva. Eu nu știu să țin secrete, așa că o să mărturisesc că planul meu este să trăiesc conștientă fiecare zi. Centrată, atentă, responsabilă. Pur și simplu. Pentru că, independent de ce s-a întâmplat în 2017 și ce va veni in 2018, singurul moment pe care îl trăiesc este cel prezent. Da, știu, sună utopic, sună a film prost, dar asta îmi doresc. Cel mai bine m-am simțit întotdeauna când eram centrată pe momentul prezent, pe mine, pe ce îmi place, ce îmi doresc să fac.

Deci planul meu pentru 2018 este ziua de azi. Cum o încep, ce fac în ea, cum o continui, cum o inchei? Ziua de azi și atât. Mâine, mai vedem. O nouă zi, o nouă stare de spirit, o nouă provocare. Dar nu are sens să mă gândesc la ziua de mâine, când mai am atâtea ore din ziua de azi. Să trăiți, să trăim!

traiti-pintea-620x387.jpg

Dragoste și pace în suflete,

Andreea

Reclame

Un gând despre „la mulți ani”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s