Ție îți place să călătorești?

Mie în general, da.

Însă am început anul 2018 în forță la job și nu numai, așa că nu reușesc să mă bucur de călătoria pe care o fac azi, pentru că știu că am foarte multe de făcut în rest. Jurnalul a fost întotdeauna un loc bun în care să mă conectez înapoi cu mine și asta este ceea ce încerc să fac și acum.

Sunt în aeroport acum, așteptând îmbarcarea spre Birmingham. Călătoresc acolo pentru doar 2 zile, în încercarea mea de a-i convinge pe cei de la SDI să ne acorde premiul de BEST MEDIUM SERVICE DESK pentru SDI IT SERVICE & SUPPORT AWARDS.

Mi-am propus să nu vizitez nimic acolo, dar pe măsură ce scriu aceste rânduri îmi dau seama că mi-ar plăcea totuși să ma plimb un pic pe străzile orașului încercând să le descopăr. O să caut câteva locuri de văzut și o să profit de prima jumătate a zilei de mâine, până la urma repetarea prezentării o pot face de oriunde..

Poate o să și scriu un articol dintr-un loc plin de povești.

PS: Pe avion mi-am luat creativity să citesc, căci îmi e tare dragă și o să revin curând și cu un review. Până atunci, o miercuri plină de zâmbete să avem.

Cu drag,

Andreea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s