La mulți ani, baby Andreea! :)

Mă duc la terapie. Terapie de comunicare. De fapt, o formă de terapie, pentru că scopul meu final (cu care am plecat la drum) este să învăț să comunic mai bine.

Ce a descoperit Andreea mare la 33 de ani în legătura cu felul ei de a comunica? A lot of hidden emotions, some not so hidden anger and a sense of know it all and entitlement that come from being smart and somewhat succesfull.

Așa că am de lucru, ceea ce nu mă descurajează, ci chiar îmi place foarte tare – căci una din pasiunile mele este să fix things. Unul din exercițiile pe care le-am primit ca temă a fost să vorbesc cu baby Andreea, Andreea mică, Andreea adolescentă, Andreea de mai demult, care a rămas cu niște întrebări nerăspunse și niște emoții neexprimate și niște nedreptăți neîndreptate. 🙂

Dacă ești genul care crede că trecutul nu ar mai trebui bagat în seama așa mult, te înțeleg și sunt de acord cu tine. Este aproape trist să te mai agăți de ce ți-au zis învățătoarea, mama, colega de clasă și vecinul de scară și după 30 de ani. Nu mi-am propus să fac asta. Nici să fac pace cu mine, să o iert pe bunica, să-mi revizitez mormântul câinelui din copilărie sau să mă joc cu păpușa preferată. Ce încerc să fac este să retrăiesc niște emoții pe care mi le-am negat, să merg conștientă pe niște cărări pe care alergam nebună, să mă repun la loc în mine, cu totul. E cumva o parte integrantă din ceea ce înseamnă să ne ascultăm, să ne acceptăm, să ne dăm libertatea să fim.

În altă ordine de idei, îmi pare rău că nu am mai scris aici, pentru că s-au întâmplat lucruri extrem de interesante și despre care nu am scris nicăieri. Arta subtilă a nepăsării, The Dance of Anger, Cum să învingi grijile și stresul sunt doar câteva din cărțile pe care le-am citit în ultimul timp. Am fost la Mindfulness teaching class a lui Valerie Cioloș Villemin, la food fests, la o piesă de teatru în care a jucat și iubitul meu, fără să fi știut, I got head-hunted, am organizat primul event SheLeadsTech, am început să scriu ca colaborator pentru Outsourcing Advisors. Life has been good to me…

PS: Articol scris pe 1 iunie și publicat de-abia acum, hence the title…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s