Iulie, luni.

Antrenament pentru schimbare.

DoR Live.

Un show de două ore, cu povești despre cei care insistă, persistă și se încăpățânează să schimbe România în bine.

Pe 10 iulie mă duc la minunatul eveniment pe care cei de la DoR îl pregătesc în Sala Mare de la Teatrul Național. Este al treilea DoR Live la care particip și toate de până acum au fost absolut senzaționale. Și neașteptate.

Mă duc pentru poveștile lor, pentru oamenii de acolo, pentru întrebările pe care mi le pun de fiecare dată când plec și mă duc pentru că am nevoie de antrenament pentru schimbare. Nu avem oare toți nevoie de antrenament pentru schimbare?!

Eu mai mult decât oricând, căci anul acesta – după 13 ani – schimb compania în care lucrez. Am crescut cât de mult am putut aici și poate aș mai fi putut un pic, însă simțeam nevoia unei schimbări și iată-mă la o lună și-un pic distanță de noul path pe care o să-l încep în această vară.

Cea mai grea decizie a vieții mele profesionale.

Cea mai grea decizie a ultimului deceniu.

Cea mai grea decizie.

Poate pentru că – de data asta – spre deosebire de alte decizii pe care le-am luat – știam că nu există răspuns corect, decizie simplă și lipsită de what ifs și maybes și if thens. Știam că o să iau o decizie asumată, cu pros and cons, cu emoții grele de despărțire, cu emoții puternice de excitement, cu posibilitatea de nereușită, cu evenimente care să mă scoată din ritm, cu nopți nedormite, cu semne de exclamare din partea tuturor celor care mă cunosc, cu discuții interesante și, la finalul fiecărei zile, încercând să fac pace cu mine că am luat decizia bună.

Mă duc să văd curajul altora, ca să mă raportez corect față de mine și față de oamenii care trăiesc în România și de poveștile lor. Mă duc să-mi fac curaj să mai fac și alte schimbări. Mă duc să fiu martor la curajul altora și să nu uit cât de lași putem fi.

Vă aștept acolo.

Cu asumare și curaj,

Andreea.

PS: A trecut deja jumătate din 2018. Tu ce schimbări ai făcut anul ăsta?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s